GARN

Hos Grünerløkka Garn finner du alle garnkvalitetene fra Du Store Alpakka. Du finner også økologisk ull og bomullsgarn i mange farger og kvaliteter fra BC Garn, og Dale Garn. Hos oss finner du også naturfarget og plantefarget garn fra Lofoten, Lofoten Wool, og håndlaget garn fra Manos Del Uruguai

LOFOTEN WOOL NATURFARGET100 Gram

LOFOTEN WOOL NATURFARGET
Lofoten Wool er et lokalprodusert norsk ullgarn fra sauer på Røst og i Nord-Norge. Klikk her for mer informasjon om Lofoten Wool.
   
160,- kr.

LOFOTEN WOOL PLANTEFARGET100 Gram

LOFOTEN WOOL PLANTEFARGET
Lofoten Wool er et plantefarget lokalprodusert norsk ullgarn fra sauer på Røst og i Nord-Norge. Klikk her for mer informasjon om Lofoten Wool.
   
380,- kr.

CHUNKY WOOL

CHUNKY WOOL
Chunky Wool er et megatykt 1-tråds garn i ren, ny ull til alle dine trendy strikkeprosjekter. Du kan like gjerne strikke genser, luer, skjerf og sjal som deilig slumrepledd, tepper og puter i dette garnet. Prøv også armstrikking med Chunky Wool. På en times tid har du et stort, deilig langskjerf eller sjal! Chunky Wool finnes i 17 f...
   
109,- kr.

ALPAKKA WOOL

ALPAKKA WOOL
Alpakka Wool egner seg ypperlig til bruksplagg. Garnet har beholdt alpakkafiberens mykhet og slitestyrke, mens ull sørger for god elastisitet og fin struktur.
   
59,- kr.

Du Store Alpakka PUS

PUS
Pus er et loddent, supermykt, lett og lekkert Alpakkagarn med en kabelspunnet kjerne. Overflaten er fint børstet, og garnet passer perfekt til lette plagg.
   
84,- kr.

Du Store Alpakka TWEED ALPAKKA

TWEED ALPAKKA
Alpakka tweed har et klassisk, rustikt preg, men er like mykt og deilig som all vår Alpakka.Alpakka Tweed kommer i 12 farger, inspirerte av naturens fargespill.
   
69,- kr.

Du Store Alpakka ALPAKKA FUR

ALPAKKA FUR
Alpakka Fur er et deilig mykt "pelsgarn" i rene naturfiber. Pelsgarnet blir flott i hele plagg, men kan også strikkes sammen med alle de andre garntypene fra Du Store Alpakka. TIPS: Alpakka Fur gir flott effekt i mønsterstrikk og kanter, men passer like godt til tilbehør og hele plagg - og til interiørstrikk. Med Alpakka Fur kan du ...
   
99,- kr.

Du Store Alpakka TYNN ALPAKKA

TYNN ALPAKKA
Tynn Alpakka er et tre-tråds garn i 100 % Alpakka, mange farger og strikkes på tynne pinner. Plaggene blir deilig lette og egner seg til både hverdag og fint.
   
64,- kr.

Du Store Alpakka FIN

FIN
Fin er et deilig, mykt og glansfullt garn som egner seg til babytøy, lekre topper og gensere til finbruk.
   
99,- kr.

Du Store Alpakka Hexa

HEXA
Hexa er et supermykt, tykt og smidig garn som gir lette og luftige plagg. Garnet er kabelspunnet av fineste Alpakka og du kan gjerne bruke tykke pinner, for eksempel 6-8 - alt etter hvor løst eller fast du strikker og hvordan du ønsker at det ferdige resultatet skal være. TIPS: Hexa er svært elastisk og strekker seg når du strikker....
   
89,- kr.

Du Store Alpakka Baby Silk

BABY SILK
Baby Silk er luksusgarnet vårt. Her er den mykest Baby Alpakka spunnet sammen med den fineste Mullbærsilken. Det er den aller mykeste pelsen på de voksne dyrene som sorteres til Baby Alpakka. Plagg strikket i Baby Silk blir utrolig glansfullt med et myk og flott fall. Utvalget av farger er stort og garnet egner seg til finere plagg ...
   
99,- kr.

Du Store Alpakka FAERYTALE

FAERYTALE
Dette er et eventyrlig lett, bløtt og vakkert garn. Faerytale egner seg til både store og små plagg som både luner og kjennes mykt mot kroppen. Faerytale har et bredt fargespekter fra lyse, lette pasteller til mettede fargetoner. TIPS: På grunn av den lette, luftige tråden, blir plagg strikket i dobbelt garn ekstra flott - enten med...
   
74,- kr.

Du Store Alpakka STERK

STERK
Sterk egner seg godt til bruksplagg til store og små, som til sokker og gensere.
   
59,- kr.

MINI STERK

MINI STERK
Mini Sterk er en tynnere utgave av Sterk som er et av våre mest populære garn.
   
59,- kr.

Du Store Alpakka BIG STERK

Du Store Alpakka BIG STERK
Big Sterk er supert til bruksplagg og til både store og små, og til både jakker, gensere, kofter og lekkert tilbehør.
   
59,- kr.

Du Store Alpakka DREAMLINE AIR

DREAMLINE AIR
Air er et lekkert, tynt og litt loddent garn som er svært drøyt i bruk. Det kombineres gjerne med alle de andre garntypene fraDu Store Alpakka og gir spennende effekter i kanter, mønsterstrikk eller som en ekstra effekttråd i hele plagget. SURI Alpakka kommer fra dyr som har ekstra lange pelshår. Pelsen ligner litt på rastafletter, ...
   
59,- kr.

Du Store Alpakka DREAMLINE SOUL

DREAMLINE SOUL
Soul er et kabelspunnet garn. Tråden minner litt om fingerstrikking og gir spennende struktur i strikk. Det er den aller mykeste pelsen på de voksne dyrene som sorteres til kvaliteten Baby Alpakka. TIPS: Selv om Soul er et tynt og fint garn, kan det strikkes på tykke pinner. Plaggene blir utrolig lette og luftige med en spesielt flo...
   
59,- kr.

Du Store Alpakka DREAMLINE SKY

DREAMLINE SKY
Sky har vakker silkeglans og mykhet der den fine blandingen av silke og babyAlpakka kommer til rette. Garnet er tynt og delikat og bør strikkes på tynne pinner når det brukes alene. TIPS: Når Sky kombineres med andre kvaliteter kan det gjerne strikkes på tykkere pinner. Da får man en luksuriøs glanseffekt i plagget, mens lettere pla...
   
49,- kr.

Du Store Alpakka BLING

Bling er en tynn effekttråd i 100% polyester som kan brukes sammen med alle garnkvaliteter fra Du Store Alpakka, fra det tykkeste Hexa til det tynneste Air. Tråden er så tynn at den ikke påvirker strikkefastheten. Det er 5 cm mellom hver paljett.
   
49,- kr.

LLAMA SILK

LLAMA SILK
Mykt som kashmir. Llama Silk er baby lama-ullen blandet med mullbærsilke, hvilket resulterer i et utrolig mykt strikkegarn som er fantastisk å arbeide med.
   
94,- kr.

FINOManos del Uruguay Fino

MANOS FINO
Manos Del Uruguay er et non-profit kooperativ, eies, drives av landbrukets kvinner. Skaper arbeidsplasser,inntekter for kvinner fra den uruguayanske landsbygda.
   
259,- kr.

MANOS LACE

MANOS LACE
Manos del Uruguay Lace er gjort i en rik blanding av baby alpakka, silke og kashmir. Garnet passer perfekt til dine vakreste blondestrikk.
   
219,- kr.

MANOS ALEGRIA

MANOS ALEGRIA
Manos del Uruguay Alegria Sokkegarnet fra Manos!
   
239,- kr.

REKO BOMULL

REKO BOMULL
Reko Bomull - et 100% resirkulert bomullsgarn som lages av rester som blir til overs ved produksjon av t-shirts.
   
25,- kr.

FRIZZY ØKOLOGISK ULL

FRIZZY ØKOLOGISK ULL JÄRBO
Frizzy er ett ubehandlt, naturligt garn av 100% økologisk ull. Garnet er helt ufarget, mykt som en drøm och lett som et sky
   
179,- kr.

BIO BALANCE ULL/BOMULL Økologisk Gots sertifisert

BIO BALANCE ULL/BOMULL Økologisk Gots sertifisert
Bio Balnce økologisk GOTS sertifisert garn. 55% ull / 45% bomull. GOTS er eneste miljømerke som er anerkjent internasjonalt.
   
69,- kr.

JAIPUR SILK FINO 100% silke

JAIPUR SILK FINO 100% silke
Jaipur Silk Fino 100% morbærsilke av fineste kvalitet. Farget med AZO-frie Økotexsertifiserte fargestoffer, skånsom fargeprosess mot miljøet.
   
189,- kr.

ØKOLOGISK GARN BIO SHETLAND

ØKOLOGISK GARN BIO SHETLAND Gots sertifisrt
BIO SHETLAND er et 100 % økologisk ullgarn, som er sertifiert av GOTS.
   
79,- kr.

ØKOLOGISK GARN Semilla Melange

ØKOLOGISK GARN Semilla Melange
SEMILLA MELANGE er et flott kardegarn med mange fine meleringer. Den enkelte farge har mange nyanser som gir det ferdige arbeid et lekkert uttrykk.
   
69,- kr.

ØKOLOGISK GARN Semilla

ØKOLOGISK GARN Semilla
SEMILLA er 100% økologisk ull. Vår økologiske ull produseres og farves på en miljømessig og bæredyktig måte.
   
69,- kr.

ØKOLOGISK GARN Semilla Flamè

ØKOLOGISK GARN Semilla Flamè
SEMILLA Flamè er 100% økologisk ull. Vår økologiske ull produseres og farves på en miljømessig og bæredyktig måte.
   
69,- kr.

ØKOLOGISK GARN Semilla Grosso

ØKOLOGISK GARN Semilla Grosso
SEMILLA er 100% økologisk ull. Vår økologiske ull produseres og farves på en miljømessig og bæredyktig måte. SEMILLA er økologi til alle; et luksusgarn til overkommelig pris - perfekt til både barn- og voksenstrikk, tilbehør og tovede prosjekter. De vakre og delvis melerte fargene løfter økologisk omtanke opp i en høyere liga - hos...
   
69,- kr.

ØKOLOGISK GARN Semilla cablè

ØKOLOGISK GARN Semilla Cablè
SEMILLA Cablè er 100% kabelspunnet økologisk ull. Vår økologiske ull produseres og farves på en miljømessig og bæredyktig måte.
   
69,- kr.

ØKOLOGISK GARN Alba bomull

ØKOLOGISK GARN Alba bomull
ALBA er 100% økologisk bomull, som dyrkes, spinnes og farves på en miljømessig bærekraftig måte.
   
49,- kr.

ØKOLOGISK GARN Selba ull/bomull

ØKOLOGISK GARN Selba ull/bomull
ALBA er 100% økologisk bomull, som dyrkes, spinnes og farves på en miljømessig bærekraftig måte.
   
64,- kr.

ALLINO bomull/lin

ALLINO bomull/lin
ALLINO er en smuk blanding af lin og bomuld. Det blanke og matte i garnet giver ALLINO meget liv og et smukt udtryk. Et stærkt og anvendeligt garn til især forårs- og sommerbluser til både børn og voksne. Garnforbrug ved fx. en sommertop str. M: ca. 250 gr.
   
49,- kr.

SILKBLOOM FINO

SILKBLOOM FINO
SILKBLOOM FINO er et garn av høy kvalitet med lavt forbruk. Blandingen av den blanke morbærsilke og den bløte merinoulllen gir Silkbloom Fino det fineste spil i fargerne. F.eks.en langermet bluse i str. M ca. 300 gr.(6 nøster). Velkommen til Grünerløkka Garn!
   
99,- kr.

LINE LANGMO PÅFUGL

LINE LANGMO PÅFUGL
Line Langmo Påfugl er et eksklusivt, langfibret og børstet mohairgarn.Påfugl passer perfekt til lekre moteplagg, oversized gensere, jakker og tilbehør.
   
69,- kr.

DALE PURE ECO BABY WOOL

DALE PURE ECO BABY WOOL
Pure ECO Baby Wool, et ekstra mykt og naturlig garn i ren, ny ull. Eco Baby Ull har maksimal elastisitet, god varme og isolasjonsevne selv når plagget er vått.
   
79,- kr.

DALE PURE ECO FUR

DALE PURE ECO FUR
Dale Pure ECO Fur er et lett og luftig «pelsgarn» som gir en flosset overflate. Garnet har beholdt ullas opprinnelige egenskaper. Det betyr maksimal isolasjonsevne og elastisitet, og at ullplagget kan absorbere 40 % fukt uten å føles vått. Dale Pure ECO Fur passer til alle strikkeplagg. Og som effektgarn til kanter, luer og annet ti...
   
95,- kr.

DALE PURE ECO WOOL

DALE PURE ECO WOOL
Dale Pure ECO Wool er et rundspunnet, lett og mykt garn som har beholdt ullas opprinnelige egenskaper.
   
75,- kr.

DALE LANOLIN WOOL

Natural Lanolin Wool er et 4-tråds naturlig ullgarn som ivaretar ullas opprinnelige egenskaper. Det betyr maksimal elastisitet og god varme- og isolasjonsevne selv når plagget er vått. Etter farging tilsettes lanolin som er naturlig ullfett som øker ullas selvrensende og fuktabsorberende egenskaper. Det gir deg et garn med de beste ...
   
49,- kr.

DALE ALPAKKA

DALE ALPAKKA
Alpakka er 3-tråds kamgarn i alpakka i luksusklassen. Alpakka gir utrolig myke og lune plagg som ikke klør. Fargene blir spesielt vakre i Alpakkafiber og garnet egner seg spesielt godt til lekre kofter, gensere, jakker og tilbehør som luer, halser og skjerf både til voksne og barn.
   
64,- kr.

DALE BABYULL

Dale Baby Ull er spunnet av fineste australske merinoull, som er grundig kjemmet for å gi en myk og jevn overflate. Kun merinoull fra de beste distriktene i Australia blir brukt i Dale Baby Ull, det er det som gjør vår Baby Ull så unik og så utrolig god! Plaggene blir da av høyeste kvalitet og føles særdeles behagelige mot huden. Da...
   
49,- kr.

DALE HEILO

DALE HEILO
Heilo er et 4-tråds klassisk og ubehandlet ullgarn med ullfiberens naturlige egenskaper.
   
29,- kr.

DALE ERLE

DALE ERLE
Kidsilk Erle er et luftig, børstet mohairgarn i luksusklassen som blir til lekre, florlette og myke plagg.
   
159,- kr.

FAT FAERYTALE

FAT FAERYTALE
Fat Faerytale er eventyrlig lett, bløtt og føles supermykt mot huden.
   
74,- kr.