DALE GARN

OM DALE GARN

Tekstilproduksjon siden 1879
Dale Garn er din garanti for kvalitet og faglig kompetanse.
Vi kan garn og fiber og kan vise til en stolt tekstil- og industrihistorie helt tilbake til 1879. Helt siden den gangen har Dale Garn vært en ledende leverandør av garn og design til håndstrikk.
I 2014 overtok House of Yarn Dale Garn, og det er med stolthet vi bringer den norske garn- og strikketradisjonen videre.

Mote og tradisjon
Dale Garn er et sterkt varemerke som garanterer solid kunnskap og kompetanse innen alt fra norske mønstertradisjoner til moderne og urban mote du kan lage selv.
Nå som før har vi fokus på kvalitet i alle ledd fra garn til design og produktutvikling, og vi jobber med de beste designerne. Fra Dale Garn får du oppskrifter på de søteste babyplaggene, trendy moteplagg og tradisjonsrike skigensere til store og små.
Garn for den kresne
Opprinnelig ble ullgarn fra norsk sau produsert på Dale, men med nye garntrender og muligheter startet Dale tidlig å importere forskjellige typer tekstilfiber fra mange kanter av verden. I tillegg et stort utvalg strikkegarn av mykere og finere ullkvaliteter og merinoull fra Uruguay, New Zealand og Australia.
I dag har Dale Garn et bredt sortiment av både klassisk, rundspunnet ullgarn og flotte bomull- og ull-bomullkvaliteter, samt eksklusive garn i silke, kid mohair og alpakkafiber.

Velkommen inn i vår verden av garn, farger og kreativitet!

Strikkeglede til folket

Nå ønsker vi å inspirere deg – både med design, fantastiske farger og garnkvaliteter du kan stole på. Vi har stor respekt for alle timene du bruker på å trylle fram vakre plagg med pinner og garn. Da er kun det beste godt nok for hele strikkefolket som har kjærlighet til godt håndverk og gleden av å strikke.