OPPSKRIFTER

Grünerløkka Garn ønsker å oppmuntre deg til å strikke og hekle. I bøkene og strikkeheftene vi fører finner du en mengde oppskrifter og annen inspirasjon. Vi gir deg oppskrifter og veiledning til små og store prosjekter, blant annet strikk med norsk ull, strikk til barn, hekling og kluter.

Ta gjerne en titt på noen av oppskriftene fra Dale Garn og Store Alpakka, som kan lastes ned gratis, eller kom innom butikken og kjøp en av våre oppskriftsbøker.

Vi hjelper deg med å lage ditt drømmeplagg

Ønsker du å strikke ditt eget drømmeplagg, men vet ikke hvor du skal begynne? Vi kjenner våre egne produkter godt, og hjelper deg gjerne i gang. Ta med deg oppskriften eller idéen din, så kan vi sammen plukke ut velegnet garn og utstyr. Vi ønsker å gi deg de beste forutsetninger for å få gjennomført ditt strikkeprosjekt.

Økologisk og lokalprodusert garn

Riktig garn er viktig i alle strikkeprosjekter, og hos oss finner du et bredt utvalg kvalitetsgarn. Vi ønsker spesielt å kunne tilby økologisk garn og garn med fairtrade-merket, samtidig som vi vektlegger lokalprodusert norsk garn. I vårt sortiment finner du garn fra blant annet BC Garn DK, Lofoten Wool og Hillesvåg Ullvarefabrikk.

Vårt fokus på etisk og bærekraftig fremstilling gjelder ikke bare våre garnprodukter. Det er like viktig for oss at de som produserer våre strikkepinner og annet tilbehør arbeider under gode forhold.

Les mer om våre ulike garnprodukter her.

Sentralt i Oslo

Grünerløkka Garn finner du i Thorvald Meyers gate 27 ved Birkelunden i Oslo. Du kan besøke oss ved å ta trikk 11, 12 eller 13 til Birkelunden, buss 21 til Sannergata eller buss 30 til Toftes gate.

Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål.