TILBEHØR

Hos Grünerløkka Garn vil du også finne nødvendig tilbehør for å gjøre strikke/hekleplagget ferdig. Nål, tråd og saks.Pinnemåler, pinnestoppere og en utrolig god løsning for å ta med strikketøy med 5 pinner på reise.

Fuskedusker

FUSKEDUSK
Her finner du fuskedusker / dusker av fuskepels med hempe i flere farger. Se mer informsjon om duskene og andre produkter her.
   
75,- kr.

Nøstemaskin

NØSTEMASKIN
Nøstemaskinen Du Store Alpakka fra KnitPro gjør det lett å lage nøster. Denne kommer med et praktisk bordfeste. Se mer her.
   
398,- kr.

Syskrin I tre

SYSKRIN I TRE
Fint tradisjonelt syskrin av tre i god kvalitet. Inklusiv romdeler til oppbevaring av ditt sytilbehør, og få et godt overblikk over tilbehør.­ Se mer her.
   
749,- kr.

Garnvinde i tre

GARNVINDE
Garnvinde i tre: hold hespen med garn slik at man lettere kan nøste opp garnet. Kan brukes sammen med nøsteapparat. Finn ut mer her.
   
549,- kr.

Pinnemåler

PINNEMÅLER
Fin pinnemåler som både angir norske og engelske pinnenummer. Den har også linjal med cm og inches samt forstørrelsesglass. Se mer her.
   
39,- kr.

Reparasjons kroker

REPARASJONS KROKER
Reparasjonskroker i tre kommer i størrelse 3,5, 4,5 og 5,5 mm. De har heklenål i den ene enden og en strikkepinnetupp i den andre enden. Se mer her.
   
69,- kr.

Flettepinner

FLETTEPINNER
Flettepinner i aluminium er lett for hender og materiale. Kommer med to stk i samme pakke str. 2 1/2 mm og 4 mm. Finn mer informasjon her.
   
29,- kr.

Maskeholdere

MASKEHOLDERE
Maskeholdere i aluminium. De flotte maskenålene kommer i 3 størrelser og 3 farger i samme pakke. De kan også brukes som pyntenåler. Se mer her.
   
39,- kr.

Strømpepinne holdere

STRØMPEPINNE HOLDERE
Strømpepinneholdere er laget av resirkulert syrefritt papir og er strekker seg til å holde både den korteste og lengste pinnen. Finn ut mer her.
   
79,- kr.

Rundpinne-holder

RUNDPINNE HOLDERE
Rundpinne holder beskytter rundpinner opp til 5,5 mm og kommer i pakker på 3 stk. Hjelper deg å holde styr på srikketøyet og for ikke å miste masker.
   
119,- kr.

Maskemarkør

MASKEMARKØR
30 stk låsbar maskemarkører. Markerer bl.a. begynnelsen på en omgang eller starten på et mønster, hvor i arbeidet du vil øke eller felle masker, med mer.
   
29,- kr.

RADTELLER

RADTELLER
Radteller med klikker hjelper deg til å telle omgangen. Denne kan praktisk bæres rundt halsen. Se mer her.
   
49,- kr.

Rund pinnemåler

Pinnemåler
Rund pinnemåler fra KnitPro som både angir norske og engelske pinnenummer. Kommer i fargene hvit og grønn. Se mer her.
   
24,- kr.

Duskemal

DUSKEMAL
Vi tilbyr duskmalere i 4 størrelser. 3,5 - 5,5 - 7,0 og 9,0 cm i diameter. De er enkle og praktiske å bruke. Finn mer informasjon her.
   
119,- kr.

Oppskrifts holder stor

Oppskriftsholder for mapper til å holde styr på oppskriftene mens du strikker. Magnetstripen er fin å markere linjer i oppskrift og diagram. Se mer her.
   
299,- kr.

Strikkelise med sveiv

STRIKKELISE MED SVEIV
Strikkelise med sveiv har fire nåler og er en pratisk strikkemølle til hestetømmerstrikking. Lager snorer til hettegensere, belter og andre hobbyprosjekter.
   
219,- kr.

Strikkedukke

STRIKKEDUKKE
Strikkedukker brukes til å lage snorer som kan brukes på mange måter. Perfekt for barn, for fri fantasi og for å bruke opp garnrester. Se mer her.
   
49,- kr.

Vaierskjøt

VAJERSKJØT
Vaier skjøt brukes som forlenger eller kobling for hakkenåler. Det kommer tre stk i pakken. Finn ut mer her.
   
20,- kr.

Forlenger koblinger

FORLENGER KOBLINGER
Forlenger / kobling brukes til å koble sammen to vaiere for å få en lengre vaier. Kan også brukes for å overføre masker enkelt fra en vaier til en annen.
   
20,- kr.

Fyllvatt

Fyllvatt
Her finner du fyllvatt som kan brukes til en rekke prosjekter. Kommer i poser á 300 gram. Se mer informasjon her.
   
85,- kr.