OM OSS

Hos Grünerløkka Garn selger vi garn med fokus på kvalitet, miljø og dyrevelferd.

Grünerløkka Garn ble startet av Karoline Leinaas i september 2014. Butikken ligger på Grünerløkka i Oslo, og selger det meste innen garn og strikkeprodukter. Hos oss ligger fokus på miljø, dyrevelferd og gode arbeidsvilkår for menneskene bak produktene våre. Vi ønsker å tilby et bredt utvalg produkter som holder høy kvalitet, samtidig som de er fremstilt på en etisk og bærekraftig måte.

 

Fokus på bærekraft og økologiske produkter

Vi startet opp med et ønske om å være et fullverdig tilbud til kunder som vektlegger fairtrade og økologiske produkter. Siden oppstarten har vi sett at dette er noe som blir stadig viktigere for mange. Handler du hos oss, kan du stole på at du får kvalitetsprodukter med god og riktig historie.

Se vårt brede garnsortiment her.

Velkommen til Grünerløkka Garn!

Vi veileder og oppmuntrer

Enten du er en erfaren strikker eller helt i nybegynnerfasen, ønsker vi å kunne tilby både produkter og veiledning. Det er gøy å se at folk opprettholder tradisjonen med å strikke, og vi er stolte av å kunne oppmuntre til dette. I en hverdag preget av mye stress og fokus på teknologi, er det godt å se at håndarbeid fremdeles kan være en kjærkommen og sosial aktivitet for folk i alle aldre.

Strikking og hekling er perfekt som avkobling for hardtarbeidende studenter. Hos oss har vi 10% studentrabatt.

Kom innom oss på Grünerløkka

Hos oss får du den veiledningen du trenger for å komme i gang med ditt strikkeprosjekt. I butikken finner du alt fra garn, pinner og oppskrifter, til nål og tråd til ferdigstilling av produktet.

Velkommen til Grünerløkka Garn!